Nieużywane pomieszczenia/piwnice/garaże przez Miasto bądź osoby prywatne/firmy

  • andzia 21 lis 2013

    Dzień dobry, a co konkretnie będziecie tam robić ?

    2

Kebab w Myślenicach - który najlepszy?

  • andzia 29 mar 2013
    kość napisał/a:

    Nie cofam się :) ja piszę o "Raz, dwa, trzy"

    Ok, ważne że się wyjaśniło i nie o mój KEBAB chodzi ;)

    5 1
  • andzia 29 mar 2013
    kość napisał/a:

    "Raz , Dwa, Trzy" jak w opisie

    To nie ten, w którym opisie? Cofnij się o dwie, trzy strony wcześniej, tam się przedstawiłem :) Nie będę wymieniał nazwy (chociaż chyba większość już zna), bo będzie że się reklamuję ;)

    3 3
  • andzia 29 mar 2013
    kość napisał/a:

    valdi napisał/a:kość napisał/a:valdi napisał/a:kość napisał/a:"Raz, dwa, Trzy" zimnego kebaba zjesz Ty... Kebab,a raczej bułka z kapustą, mięsa z lupą szukać, a na dodatek zimny. Czysta poezja...Jakoś dziwnie pachnie mi to konkurencją, co jak co ale nie dam sobie wmówić że kebab był zimny a naen de dodateken bovendien mało było w nim mięsa ... ( no chyba że wziąłeś naom mee te nemen wynos a potem chodziłeś z nim pół dnia po mieście)...krytyka też jest potrzebna aby zaciekawić innych potencjalnych klientów kto ma rację, tak że dziękuję za opinię, pozdrawiam :) NIe konkurencja, tylko klient . Kebab był zamówiony z dowozem. Zresztą Sami wiedzą ( wiecie? ) co sprzedajecie . ostatni mój kebab w tym miejscuA to dziwne bo u mnie nie ma " z dowozem" . Wesołych Świąt :) Czy chodzi nam o ten sam lokal?

    A o którym piszesz?

    1
  • andzia 29 mar 2013
    kość napisał/a:

    valdi napisał/a:kość napisał/a:"Raz, dwa, Trzy" zimnego kebaba zjesz Ty... Kebab,a raczej bułka z kapustą, mięsa z lupą szukać, a na dodatek zimny. Czysta poezja...Jakoś dziwnie pachnie mi to konkurencją, co jak co ale nie dam sobie wmówić że kebab był zimny a na dodateken bovendien mało było w nim mięsa ... ( no chyba że wziąłeś naom mee te nemen wynos a potem chodziłeś z nim pół dnia po mieście)...krytyka też jest potrzebna aby zaciekawić innych potencjalnych klientów kto ma rację, tak że dziękuję za opinię, pozdrawiam :) NIe konkurencja, tylko klient. Kebab był zamówiony z dowozem. Zresztą Sami wiedzą ( wiecie? ) co sprzedajecie . ostatni mój kebab w tym miejscu

    A to dziwne bo u mnie nie ma " z dowozem" . Wesołych Świąt :)

    4 2
  • andzia 29 mar 2013

    Nie Ty mnie będziesz osądzać. Amen

    24 3
  • andzia 29 mar 2013
    mysleniczaninzdziada napisał/a:

    valdi napisał/a:-myśleniczaninzdziada- wiem że jest WIELKI PIĄTEK i dlatego MÓJ KEBAB jest ZAMKNIĘTY. Wesołych Świątdo grzechu i spozywania miesa ludzi tylko kusisz!

    Czegoś tu nie rozumiem...po jasną cholerę wchodzisz w WIELKI PIĄTEK na stronę o KEBABACH???????????????

    30 3
  • andzia 29 mar 2013

    -myśleniczaninzdziada- wiem że jest WIELKI PIĄTEK i dlatego MÓJ KEBAB jest ZAMKNIĘTY. Wesołych Świąt

    28 2
  • andzia 29 mar 2013
    paulinka_mce napisał/a:

    valdi napisał/a:paulinka_mce napisał/a:valdi napisał/a: anula napisał/a:Valdi, co prawda ja kebabow nie jadam bo nie lubię, ale mój m to rasowy miesozerca, był u ciebie 2 razy, znaczy nie jest źle, nie dojadl czyli duży, tylko coś o czosnku mówił, a to już źle , bo m mój jest jak wampir. PowodzeniaDziękuję :) U mnie łagodny i średni sos jest na bazie czosnku, pewnie o to mu chodziło :) Szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie dodać jeszcze jednego sosu ale bez czosnku bo faktycznie nie wszyscy go lubiąleuk :) Pozdrawiam :)) przestan juz sie narzucac z tymi kebabami - rzygac sie chce... jak ktos bedzie chcial kebaba to sam sobie wybierze gdzie, nie musisz tu ciagle pisac co dodales do czosnku, albo ze otwierasz budke za minutke ;/ zglaszam do moderacjivoor matiging te reklamowe wpisy Nie narzucam się tylko proszę o komentarze a to różnica. Reklamą też bym tego nie nazwał. Jako jedyny ( chyba) na tym forumin dit forum iw tym temacie przedstawiłem się jako właściciel i odważyłem się otwarcie spytać o opinię. Nie dodaje sztucznych postów, nie krytykuję konkurencji, podejrzewam że w tym tkwi twój problem, i cała złość. Pozdrawiam Ciebie i całą KONKURENCJĘ :))))))))))))))))))))))))) nie jestem z konkurencji, a jedynie zwykla klientka wedlug mnie zasmiecasz forum i narzucasz sie wszystkim udajac ze pytasz klientow, to pytaj ich przy budce gdy zamawiaja... a tak naprawde chodzi ci o tania reklame i rozglos

    Wcale nie powiedziałem że jesteś. ale skoro (jak to określił parę postów wyżej -basiek- "jedziesz po mnie jak po psie") , i jeszcze się tłumaczysz to kto wie...Akurat tego typu komentarzami wcale się nie przejmuję, jeżeli myślisz że wyprowadzisz mnie tym z równowagi to się mylisz. Pytam klientów, jeżeli tylko mam taką okazję :) A co według Ciebie można i powinno się pisać na tym forum?

    19 5
  • andzia 29 mar 2013
    paulinka_mce napisał/a:

    valdi napisał/a: anula napisał/a:Valdi, co prawda ja kebabow nie jadam bo nie lubię, ale mój m to rasowy miesozerca, był u ciebie 2 razy, znaczy nie jest źle, nie dojadl czyli duży, tylko coś o czosnku mówił, a to już źle , bo m mój jest jak wampir. PowodzeniaDziękuję :) U mnie łagodny i średni sos jest na bazie czosnku, pewnie o to mu chodziło :) Szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie dodać jeszcze jednego sosu ale bez czosnku bo faktycznie nie wszyscy go lubiąleuk :) Pozdrawiam :)) przestan juz sie narzucac z tymi kebabami - rzygac sie chce... jak ktos bedzie chcial kebaba to sam sobie wybierze gdzie, nie musisz tu ciagle pisac co dodales do czosnku, albo ze otwierasz budke za minutke ;/ zglaszam do moderacjivoor matiging te reklamowe wpisy

    Nie narzucam się tylko proszę o komentarze a to różnica. Reklamą też bym tego nie nazwał. Jako jedyny ( chyba) na tym forum i w tym temacie przedstawiłem się jako właściciel i odważyłem się otwarcie spytać o opinię. Nie dodaje sztucznych postów, nie krytykuję konkurencji, podejrzewam że w tym tkwi twój problem i cała złość. Pozdrawiam Ciebie i całą KONKURENCJĘ :)))))))))))))))))))))))))

    11 7
  • andzia 29 mar 2013
    anula napisał/a:

    Valdi, co prawda ja kebabow nie jadam bo nie lubię, ale mój m to rasowy miesozerca, był u ciebie 2 razy, znaczy nie jest źle, nie dojadl czyli duży, tylko coś o czosnku mówił, a to już źle, bo m mój jest jak wampir.
    Powodzenia

    Dziękuję :) U mnie łagodny i średni sos jest na bazie czosnku, pewnie o to mu chodziło :) Szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie dodać jeszcze jednego sosu ale bez czosnku bo faktycznie nie wszyscy go lubią :) Pozdrawiam :))

    6 6
  • andzia 29 mar 2013
    TerazMY napisał/a:

    Powiem że nie przebywam często w myślenicach... Czasem jeżdżę popływać po czym człowiek jest głodny;)... Kolega zaproponował GreenBar. Wziąłem KebabaMAX czy jakoś tak... Powiem że był pyszny, syty (dużo mięsa) + bardzo miła obsługa jak i cały lokal ładnie urządzony :)!

    Zgadzam się z Tobą :), byłem tam raz z czystej ciekawości, lokal fajny, obsługa powiedziałbym na 4+, co prawda kebaba nie jadłem tylko zapiekankę, ale była naprawdę dobra :) I NIE WSTYDZĘ SIĘ TEGO POWIEDZIEĆ POMIMO ŻE TO KONKURENCJA ;) Wychodzę z założenia, jeżeli komuś będzie smakował mój KEBAB to do mnie wróci :))

    11 6
  • andzia 28 mar 2013
    pikuś napisał/a:

    to szczera prawda. Sama kapusta pekińska i 4 małe kawałeczki mięsa...

    A co jeszcze było oprócz kapusty pekińskiej i 4 małych kawałeczków mięsa? O ile coś było...

    2 3
  • andzia 28 mar 2013
    kość napisał/a:

    "Raz, dwa, Trzy" zimnego kebaba zjesz Ty... Kebab,a raczej bułka z kapustą, mięsa z lupą szukać, a na dodatek zimny. Czysta poezja...

    Jakoś dziwnie pachnie mi to konkurencją, co jak co ale nie dam sobie wmówić że kebab był zimny a na dodatek mało było w nim mięsa ... ( no chyba że wziąłeś na wynos a potem chodziłeś z nim pół dnia po mieście)...krytyka też jest potrzebna aby zaciekawić innych potencjalnych klientów kto ma rację, tak że dziękuję za opinię, pozdrawiam :)

    4 3
  • andzia 27 mar 2013
    wembley86 napisał/a:

    A ja wam powiem, że smaki smakami, zdania zdaniami, ale Valdi to pierwszy 'kebabiarz' (wybacz za określenie) który wyszedł do ludzi i zapytał co by chcieli zjeść, a nie jak inni wyszedł z założenia że "co dam ludziom to zeżreją" . Brawo! I jak tylko przyjadę do Myślenic, może przy dobrych wiatrach w maju z chęcią odwiedzę nową kebabową czy tam bułko-kurczakowo-sosową budkę. Oby Ci się chłopie powiódł ten interes, bo w tej Polsce nic nie ma i aż czarna rozpacz mnie ogarnia jak rząd i nasze prawo niszczy drobnych przedsiębiorców...
    PS. Masz u nas plusa za Nawaloną Sówkę w avatarze :D

    basiek napisał/a:

    wembley86 napisał/a:A ja wam powiem, że smaki smakami, zdania zdaniami, ale Valdi to pierwszy 'kebabiarz' (wybacz za określenie) który wyszedł do ludzi i zapytał co by chcieli zjeść, a nie jak inni wyszedł z założenia że "co dam ludziom to zeżreją" . Brawo! I jak tylko przyjadę do Myślenic, może przy dobrych wiatrach w maju z chęcią odwiedzę nową kebabową czy tam bułko-kurczakowo-sosową budkę. Oby Ci się chłopie powiódł ten interes, bo w tej Polsce nic nie ma i aż czarna rozpacz mnie ogarnia jak rząd i nasze prawo niszczy drobnych przedsiębiorców...
    PS. Masz u nas plusa za Nawaloną Sówkę w avatarze :Dwembley 86 racja jeden na całe M-ce się odważył a reszta jedzie po nim jak po psie

    Dzięki, pozdrawiam i oczywiście zapraszam serdecznie :)

    3 2
  • andzia 26 mar 2013
    adamasnyk napisał/a:

    Interesuje mnie głównie to, co mogę znaleźć w zakupionej bułce. Wiesz, rodzaje mięsa, dodatki, surówki, sosy.Wydaje mi się, że to jednak ma znaczenie. W Myślenicach zrobiło się ostatnio strasznie kiepsko pod względem kebabów - Rowerek ma nieco racji. Kiedyś kebaby miały smak. Teraz poprosisz o wieprzowe mięso, ai tak często dostaniesz kurczaka, tylko tak zalanego i spapranego, że nie ma sił, aby się zastanawiać, co to jest.

    Witam, trochę poczytałem na temat kebaba, nie żebym się wymądrzał ale jedynym mięsem z jakiego nie powinno się robić kebaba to wieprzowina. Oryginalny kebab jest z baraniny ale nie wyłącznie, również cielęcina i drób jest dobre :)

    Rowerek napisał/a:

    Widzę, że ciężko ze zrozumieniem problemu! To, że u nas w Polsce drób jest dużo popularniejszy i tańszy, nie oznacza, że za jego pomocą można manipulować nazwą i przypisywać ją potrawie która tak naprawdę nią nie jest! Jeden wielki szwindel na który np. Twoja osoba pozwala.

    Kebab drobiowy jest tak samo oryginalny jak barani. Zanim zaczniesz się wypowiadać na jakiś temat, wcześniej się z nim dokładnie zapoznaj.

    A co do sosów, mam nadzieję że sambal zadowoli smakoszy ostrych potraw :)

    3 4
  • andzia 12 mar 2013
    GHost napisał/a:

    Powiem tak: próbowałem dzisiaj, i muszę powiedzieć, że to jeden z lepszych kebabów jakie kiedykolwiek były m-cach. Nie dostaniemy zalanego mięsa na samym dole zop de bodem van przykryciem kapuścianym w 70%. Mięso jest naprawdę dobre, warzywa pokrojone idealnie, które są równomiernie rozłożone z mięsem, Jedynym minusem jest sos, który jest na baziehet gebaseerd is op czosnkowego (każdy) przez co nie jest praktycznie ostry. Ale ogólnie duży pluseen groot pluspunt, czekam na zmianęeen verandering sosów :)
    Stosunek ceny (mały 6zł) do jakości 5+.

    Dziękuję :) co do sosów a zwłaszcza ostrego, na pewno się poprawię, cały czas nad tym pracuję :)) Pozdrawiam

    4 3
  • andzia 12 mar 2013
    GHost napisał/a:

    Powiem tak: próbowałem dzisiaj, i muszę powiedzieć, że to jeden z lepszych kebabów jakie kiedykolwiek były m-cach. Nie dostaniemy zalanego mięsa na samym dole zop de bodem van przykryciem kapuścianym w 70%. Mięso jest naprawdę dobre, warzywa pokrojone idealnie, które są równomiernie rozłożone z mięsem, Jedynym minusem jest sos, który jest na baziehet gebaseerd is op czosnkowego (każdy) przez co nie jest praktycznie ostry. Ale ogólnie duży pluseen groot pluspunt, czekam na zmianęeen verandering sosów :)
    Stosunek ceny (mały 6zł) do jakości 5+.

    Dziękuję :) co do sosów a zwłaszcza ostrego NA PEWNO się poprawię, cały czas nad tym pracuję :)) Pozdrawiam
    P.S. Już niedługo zapraszam na pierożki i krokiety z barszczykiem :)))))))))))

    4 4
  • andzia 11 mar 2013
    Rowerek napisał/a:

    No to wybacz, otwierasz budkę z kebabem czy z kurczakiem? I jeszcze śmiesz się pytać czy TWÓJ KEBAB będzie smakował ludziom?

    Nie będę się wdawał z Tobą w żadne dyskusje bo widzę że to do niczego nie prowadzi. Krótko, zwięźle i na temat. Żegnam

    3 3
  • andzia 10 mar 2013
    Rowerek napisał/a:

    Właśnie, że nie- idę sobie przez miasto, widzę szyld "KEBAB", myślę sobie- super, zjem coś smacznego z dobrym mięskiem, wchodzę i dostaje kurczaka w bułce! KURCZAKA ZWANEGO KEBABEM. Produkowana jest już petycja o oszustwa sprzedających na terenie powiatu myślenickiego. Bo to jest zwykłe oszustwo.

    Powodzenia

    adamasnyk napisał/a:

    Interesuje mnie głównie to, co mogę znaleźć w zakupionej bułce. Wiesz, rodzaje mięsa, dodatki, surówki, sosy.Wydaje mi się, że to jednak ma znaczenie. W Myślenicach zrobiło się ostatnio strasznie kiepsko pod względem kebabów - Rowerek ma nieco racji. Kiedyś kebaby miały smak. Teraz poprosisz o wieprzowe mięso, ai tak często dostaniesz kurczaka, tylko tak zalanego i spapranego, że nie ma sił, aby się zastanawiać, co to jest.

    Mięso jest z kurczaka (filet + udko), reszta to niespodzianka :) Muszę jeszcze dopracować sosy :(

    4 2
  • andzia 10 mar 2013
    Rowerek napisał/a:

    Może i się nie dyskutuje, tylko jakim prawem nazywasz bułkę z kurczakiem kebabem? Tak jak ja bym na zapiekankę mówił frytki.

    Nie denerwuj się tak bo nie ma o co, jak zwał tak zwał, każdy wie o co chodzi :)))))))))

    adamasnyk napisał/a:

    ja uważam, że kebab w Łękach nie należy do tych najlepszych w powiecie. Sprzedają tam raczej średnią zapychałkę.

    Bardzo interesuje mnie Twoje przedsięwzięcie, valdi. Możesz coś więcej napisać? Mam nadzieję, iż nie będziesz nawiązywał do tradycji pewnej pizzerii o wątpliwej jakości.

    A co byś chciał wiedzieć ?

    2 1
  • andzia 10 mar 2013
    Rowerek napisał/a:

    Może i się nie dyskutuje, tylko jakim prawem nazywasz bułkę z kurczakiem kebabem? Tak jak ja bym na zapiekankę mówił frytki.

    Nie denerwuj się tak bo nie ma o co, jak zwał tak zwał, każdy wie o co chodzi :)))))))))

    1 2
  • andzia 10 mar 2013
    Rowerek napisał/a:

    Też mi kebaby z kurczakiem- wielcy smakosze kebabów z kurczakiem. Płakać się chce jak się was czyta. Wole w łękach prawdziwego kebaba wszamać, taki pyszny, że aż się uszy trzęsą!

    Są gusta i guściki ... o gustach się nie dyskutuje ... :)

    GHost napisał/a:

    To Kol. valdi wiedz, że w myślenickich "bułach" to jest baza i przede wszystkim podstawa choćby kalkulującego się biznesu :D Niestety tylko jeden Kebab w Myślenicach przygotowuje mięso naturalnie (nie w postaci tuby z Makro) do czego zachęcam, a właściciela znam osobiście, klientów ma już stałych od nastu lat. Może mięso nie zawsze będzie tak samo pyszne, ale na pewno w pełni zdrowsze.
    pozdrawiam

    Odpowiem tak "lepszy mały a częsty zysk, niż duży a rzadki"... :)

    3 2
  • andzia 10 mar 2013
    GHost napisał/a:

    Całkowicie się zgadzam z Kol. powyżej. Widać że łyżki oblepione zaschniętym sosem, kadra zmienia się co chwilę, ogólnie to wpis ,,nie zjesz gotowców i mrożonek" ma się nijak do ich mięsa .:D
    Jeszcze nie spotkałem się od czasów Istambuła żeby któraś z firm posiadała oryginalny sambal...
    Kol. valdi - na pewno zajrzę skoro jesteś drugi :)
    pozdrawiam

    Zapraszam :)

    3 2
  • andzia 10 mar 2013
    GHost napisał/a:

    To Kol. valdi wiedz, że w myślenickich "bułach" to jest baza i przede wszystkim podstawa choćby kalkulującego się biznesu :D Niestety tylko jeden Kebab w Myślenicach przygotowuje mięso naturalnie (nie w postaci tuby z Makro) do czego zachęcam, a właściciela znam osobiście , klientów ma już stałych od nastu lat. Może mięso nie zawsze będzie tak samo pyszne, ale na pewno w pełni zdrowsze.
    pozdrawiam

    To ja jestem drugi ;), mięso mam bezpośrednio od producenta, robi mi na zamówienie :))

    6 2