Lodowisko!

  • 5 sty 2015

    Mam pytanie do wlodarzy lodowiska kiedy maja zamiar je otworzyc? Jak bedzie +15?

    5 5

Zakład Zagospodarowania Odpadów na skraju bankructwa?

  • 19 kwi 2013

    A ja skomentuje to tak: Po pierwsze śmietnisko zatrudniło bardzo dużą ilość osób nie mówiąc o tym, że brat burmistrza siedzi na wadze i zarabia pewnie bardzo fajnie pieniążki, na takich zasadach jest zatrudnione zapewne 70 % zakładu reszta to ludzie którym udało sie dostać z bezrobocia bo oczywiście wtedy na takiego pracownika dostaje zakład dotacje.. A odnośnie upadku to moim zdaniem działa w ten sposób, żyjemy w Polsce w kraju gdzie zakład państwowy ogłasza upadłość, pytanie po co..? Po to żeby ten zakład sprywatyzować, oczywiście za psie pieniądze i nie przypadkowym ludziom. Pranie kasy w biały dzień, to samo mamy ze szpitalami, prywatyzowanie oddziałów ludziom nieprzypadkowym za psie pieniądze, osoba odpowiedzialna w tym przypadku za szpital dostaje od dzierżawcy napewno bardzo dobry procent z jego zarobków, a czym to się różni dla nas? Zero socjalu, zero urlopu, najlepiej umowa zlecenie i o połowę mniejsze zarobki niż w budżetówce. To jest POLSKA a nie elegancja FRANCJA

    15 2

GASTRONOMIA OPINIE - pizzerie, puby, kawiarnie, restauracje, kebaby, bary

  • 7 gru 2012
    RYsio napisał/a:

    W starym spontiuszu jadą z koksem że hej, podobno wszystko nowka, chyba będzie spoko .Trzeba będzie zagladnąć

    tak, tyle że to już nie będzie spontiusz i nic z nim nie będzie mieć wspólnego ;)

    10 8
  • 4 gru 2012
    gość: Konto usunięte napisał/a:

    Siedzę sobie w pracy i czytam co wy tutaj za głupoty wypisujecie , jesteście żałośni bo wszyscy co siedzą na tym forum to stali klienci spontiusza i nie rozumiem tej krytyki , na waszym miejscu to trochę bym się powstydził, bo mądrzy ludzie wiedzą jaka jest prawda a was zrzera zazdrość i nienawiść. Możecie sobie już dać spokój z tym spontiuszem bo spontiusz był, jest i będzie czy się to komuś podoba czy nie bo i tak maja najlepsze jedzenie a co do jakości potraw to chciałbym żeby we wszystkich knajpach było tak jak u nich czyli smacznie , świeżo i nie drogo. Chyba czas już zakończyć wątek spontiusza bo to się już robi nudne.

    Drogi kolego, nie mów mi takich głupot że tam czysto i świeżo bo sie właśnie kompromitujesz. Temat może i jest nudny ale po to ma być nudny żeby przemówić ludziom do rozsądku. Jestem zawodowym kucharzem z dyplomem mistrzowskim i mi tutaj nie mów o świeżości i jakości jedzenia ze spontiusza, Naprawdę nie chce mi się kolejny raz mówić o mojej kiełbasce z grilla z cebulą której zapach był bliższy wątróbce, o bograczu z parówką, a tym bardziej potrafie rozróżnić frytki chrupiące smażone na oleju, od frytek starych, brązowych, gotowanych na spalonej fryturze.. Czasy spontiusza się właśnie kończą i sam przyznasz racje bo to przeprowadzka to dla spontiusza wielka porażka moim zdaniem.. POZDROWIENIA

    14 10
  • 3 gru 2012

    Ja tam nie znam wlasciciela i nie chce, ale speluna to jest i nie ma co ukrywac. Wlascieciel jak wlasciciel jezeli chodzi o zatrudnienie i umowy dla pracownikow to nie tylko u niego tak jest bo kazdy jest taki sam ale jezeli chodzi o jakosc a raczej brak jakosci jedzenia to nie kazdy wlasciciel jest na tyle bezczelny zeby dawac ludziom gowno do jedzenia

    9 5
  • 3 gru 2012

    [quote=ajka1987]To co wynosza to pozostałości po spontiuszu i pomyśleć że w takich warunkach tzn. ponad 1 cm tłuszczu na wszystkim były przygotowywane te wasze uwielbiane dewolaje.[/quote]

    ahahahahhahahhaha SMACZNEGO WSZYSTKIM SPONTIUSZOWICZOM hahhahahhahahahhaha

    8 4
  • 2 gru 2012

    Więc jak widać nie tylko ja przejechałem się na " pysznym " jedzonku w Spontiuszu :) Dla tych którzy dalej mają zamiar uczęszczać tylko tym razem do Jawornika życzę SMACZNEGO

    12
  • 29 lis 2012

    Nie jeżdżą z Zakopanego, ale jak będzie na orlenie spontiusz przy zakopiance to napewno będą zajeżdżać i truć się tą padliną. Co do wątróbki to jak sobie zażyczysz z cebulą to i taką dostaniesz, Gumiś żałosne to jest to co ty piszesz bo każdy wie jaka jest prawda na temat Spontiusza.

    14 3
  • 28 lis 2012
    basiek napisał/a:

    hahaha MagdaGesller -byłem,dostałem podajesz się za babę a jesteś facetem zmien nick:D bo nie wiem jak pisać on czy ona

    i sam nie wiesz kim jestem, o to wlasnie chodzi :)

    3 2
  • 28 lis 2012
    gumiś napisał/a:

    To coś psełdo " Magda Gesller"( jak się nazywasz) to jakiś czupek i ograniczony człowiek . Nie jestem ani właścicielem ani pracownikiem spontiusza tylko zwykłym klientem pewnie tak jak ty. A co do jakości i świeżości to ty nie masz bladego pojęcia po tych słowach co piszesz ale to twoja brocha. A tak wogóle to nikt nikomu na siłę nie wpycha jedzenia od nich to tylko dobra wola.

    Gościu, byłem klientem raz jeden jedyny, od kąd dostalem kielbaske z grilla z cebula ktora smierdziala watrobka to juz nigdy tam nie zjem. Nikt nikomu nie wpycha ja rozumiem, ale jedza tam ludzie ktorzy jezdza z zakopanego przejazdem i w ogole to az wstyd im bedzie cos takiego serwowac. brak mi slow na ta pseudo restauracje. Dziwi mnie to, ze sanepid rzeczywiscie nie zmiotl tego jeszcze z powierzchni ziemi.

    9 3
  • 27 lis 2012
    pikuś napisał/a:

    z tego co ja się dowiedziałem to wpadł sanepid i zamknął

    masz złe info

    gumiś napisał/a:

    ja myślę że na orlenie też będzie dobrze to rzut beretem a parking jest jeszcze większy niż na petro. Nie narzekajcie bo 100% mieszkańców myślenic i okolic tam sie stołuję bo jedzenie jest najlepsze i zawsze świeże przy takim przemiale.Całą aferę podgrzewa konkurencja u której nic sie nie dzieję i właściciele lokali gdzie karmią ludzi mrożonkami i tym co zostało z przed tygodnia. Bo nie ukrywajmy że w miieście to była najlepsza knajpa. Jeszcze zatęsknicie .

    Zatęsknią fleje i brudasy które u was jedzą, bo podejrzewam że jesteś właścicielem tej "restauracji" a by najmniej jej pracownikiem. Świeże? Jak jedzenie może być świeże jak produkty przychodzą stare? A wytłumaczcie mi co to jest bryzol ze spontiusza? Dla mnie to kupa mięcha u nas w pracy nazywamy to kulką mocy. Jest ogromna i śmierdząca nie do przejedzenia to fakt. Raz kolega nie dojadł na przerwie to chciał zjeść później więc odgrzał w mikrofali szkoda że ta kulka wybuchła. Może tam też był trotyl jak w podejrzeniach tupolewa? hehehe Dla mnie to coś bar [?] restauracja [?] sam nie wiem to istne piekło. SMACZNEGo ;]

    15 5
  • 27 lis 2012
    pikuś napisał/a:

    z tego co ja się dowiedziałem to wpadł sanepid i zamknął

    masz złe info

    2 4
  • 22 lis 2012

    czy ja wiem? jak ktoś lubi z ziemi a osobiście znam takich to spoko, polecam. Moglibyśmy też ogłosić konkurs na nowe hasło reklamowe RESTAURACJI Spontiusz. Moja propozycja to:
    DUŻO,TANIO,Z ZIEMI!!!

    20 6
  • 22 lis 2012

    Co sądzicie o przeniesieniu naszej kochanej RESTAURACJI Spontiusz do Jawornika?

    7 9