Kebab Alibi [zamknięty] obok Chemika. Świetne sałatki, dobre sosy, bardzo duży (gigant), ale ważenie mięsa do każdego kebaba to zwykły kretynizm i jeszcze w gigancie tego mięsa było za mało. Poza tym zimny.
Turcja - tutaj wszystko zależy od tego, KTO ROBI kebaba. Jest kilka fajnych dziewczyn i gości, którzy zawsze zrobią porządnego, dużego kebaba, z dużą ilością sosu (chociaż te sosy są średnie), ale są też sezonowi pracownicy, którzy 1. nie potrafią zrobić ani kebaba, ani panini, ani tortilli i 2. robią to wszystko za małe.
Istambuł [zamknięty] na Reja świetny Kebab, w pewnym momencie chodziłem kilka razy w tygodniu i nie żałuję. Nie wyróżniał się niczym specjalnym, ale był solidny i smaczny. Miła obsługa.
1,2,3 [zarabie] dobra bułka, na początku kilka razy miałem tragiczne mięso, ale później się poprawili i było już zdecydowanie lepiej.
Don Corleone [przy moście na zarabie, po prawej był] Genialny, cudowne Panini, klimat w lecie, coś pięknego. Wielka strata dla myślenickich kebabów.
??? [Koło Rybki, w zeszłym roku, w przyczepie, na ulotce nieczytelny ta nazwa] też Kebab bardzo dobry, fajna cena, miła obsługa.
??? [Rynek, koło Gimnazjum, na rogu, zamknięty] bardzo dobry kebab, fajna bułka, pyszne sosy, ale też zależało, kto kebaba robił, bo miałem kilka świetnych i kilka za małych.
Kebab przy Pizzeri na Reja (Armado?) słaby.
Kebab na Kościuszki. Nienawidzę, tragedia. Kiedyś jadłem raz na rok, żeby sprawdzić czy się poprawił, ale po którymś razie straciłem nadzieję. Mam odruch wymiotny na samą myśl.
W tej chwili jak dla mnie jest Turcja, a potem długo długo nic, chociaż swojego czasu były dla mnie lepsze Alibi (głównie przez wzgląd na genialne sałatki, sosy i rozmiar), Don Corleone (genialne panini) i Istambuł (porównywalny z Turcją, ale miałem 3 min. pieszo, a do Turcji ok 25 min.).
Bardzo dużo zależy od tego, kto robi kebaba, czasem jak widzisz osobę, która wiesz, że robi tragiczne kebaby to po prostu wyjdź i zjedz gdzie indziej.
Wszędzie zdarzy się gorszy kebab, ale zazwyczaj jest to mały procent i warto dawać kebabom drugą szansę.
edit: Warto często próbować nowo otwarte Kebaby, bo 1. cena dobra 2. kebab większy.
Kebab w Myślenicach - który najlepszy?
Kebab Alibi [zamknięty] obok Chemika. Świetne sałatki, dobre sosy, bardzo duży (gigant), ale ważenie mięsa do każdego kebaba to zwykły kretynizm i jeszcze w gigancie tego mięsa było za mało. Poza tym zimny.
Turcja - tutaj wszystko zależy od tego, KTO ROBI kebaba. Jest kilka fajnych dziewczyn i gości, którzy zawsze zrobią porządnego, dużego kebaba, z dużą ilością sosu (chociaż te sosy są średnie), ale są też sezonowi pracownicy, którzy 1. nie potrafią zrobić ani kebaba, ani panini, ani tortilli i 2. robią to wszystko za małe.
Istambuł [zamknięty] na Reja świetny Kebab, w pewnym momencie chodziłem kilka razy w tygodniu i nie żałuję. Nie wyróżniał się niczym specjalnym, ale był solidny i smaczny. Miła obsługa.
Kumple [po Istambule] obsługa spoko, fajny klimat, słaby kebab, tragiczne sosy.
1,2,3 [zarabie] dobra bułka, na początku kilka razy miałem tragiczne mięso, ale później się poprawili i było już zdecydowanie lepiej.
Don Corleone [przy moście na zarabie, po prawej był] Genialny, cudowne Panini, klimat w lecie, coś pięknego. Wielka strata dla myślenickich kebabów.
??? [Koło Rybki, w zeszłym roku, w przyczepie, na ulotce nieczytelny ta nazwa] też Kebab bardzo dobry, fajna cena, miła obsługa.
??? [Rynek, koło Gimnazjum, na rogu, zamknięty] bardzo dobry kebab, fajna bułka, pyszne sosy, ale też zależało, kto kebaba robił, bo miałem kilka świetnych i kilka za małych.
Kebab przy Pizzeri na Reja (Armado?) słaby.
Kebab na Kościuszki. Nienawidzę, tragedia. Kiedyś jadłem raz na rok, żeby sprawdzić czy się poprawił, ale po którymś razie straciłem nadzieję. Mam odruch wymiotny na samą myśl.
W tej chwili jak dla mnie jest Turcja, a potem długo długo nic, chociaż swojego czasu były dla mnie lepsze Alibi (głównie przez wzgląd na genialne sałatki, sosy i rozmiar), Don Corleone (genialne panini) i Istambuł (porównywalny z Turcją, ale miałem 3 min. pieszo, a do Turcji ok 25 min.).
Bardzo dużo zależy od tego, kto robi kebaba, czasem jak widzisz osobę, która wiesz, że robi tragiczne kebaby to po prostu wyjdź i zjedz gdzie indziej.
Wszędzie zdarzy się gorszy kebab, ale zazwyczaj jest to mały procent i warto dawać kebabom drugą szansę.
edit: Warto często próbować nowo otwarte Kebaby, bo 1. cena dobra 2. kebab większy.