Witam !!!
Byłem z żoną w maju tego roku w restauracji 7 smaków , jedzenie pyszne, mila obsługa ładny wystrój dania ładnie podane lecz małym minusikiem tej restauracji jest wielkość poddawanych dań ,przystawek i cena ... Kolejną restauracja która odwiedziłem była restauracja Cydron. Ta restauracja ce***** się dobrym miejscem do spędzenia późnego popołudnia przy herbacie , jedzenie średnie i ceny wyciągnięte jak z 5 gwiazdkowej restauracji. Moja kolejną restauracja jaka odwiedziłem była Oberża Wilczy Głód .. Jedzenie znakomite mila atmosfera na niedzielny obiadek z rodziną ceny wysokie ale w zamian otrzymujemy znakomite swojskie jedzenie. Pozostając na tej trasie kolejna restauracja jaką zastrzyc iłem były Krakowiacy i Górale. Wystrój tej restauracji może się podobać lub nie, kwestia gustu. Mnie się podoba, mojej kobiecie nie. Klimatyzacji nie ma lub nie daje rady, gorąco, duszno.Ceny zbytnio wygórowane, jedzenie nie smaczne : żurek sama woda dwa ziemniaki plasterek kiełbasy, zero smaku. Zupa czosnkowa woda z duza iloscia twardego sera niewiadomo jak to zjeść. Podobno ich specjałem jest golonko pieczone jakoż jestem smakoszem golonek skusiłem się na nie. Skóra spieczona nie nadająca się ukroić nożem. Smak przypominający pieczona skórę od słoniny jaka babcia piekła na wsi. Kelnerzy nie wiedzący kto jest szefem kuchni. wracając do naszego kochanego miasta następna restauracją jaką odwiedziłem był nowo otwarty Spontiusz. Tu z kolei przeszkadzała mi męcząca muzyka.Dobór repertuaru też nie zachwyca, jakiś tepy łomot po włosku, nie udało mi się zidentyfikować. Może właścicielowi się podoba, ale chyba tylko jemu.Później było tylko gorzej. Obsługa – irytująca dziewczyna, zero uprzejmości, o uśmiechu nie wspomnę. Zero wiedzy na temat potraw.Na danie należało poczekać ponad 50 minut. Sandacz był zaledwie poprawny. Słabo przyprawiony mdławy. Porcja nie zachwyciła. Generalnie – odradzam. Ostatnio jaką odwiedziłem restaurację była odmieniona Austeria Em dek w MOKIS. Bardzo dobrze zlokalizowana, czysta i schludna.Szef kuchni tworzy prze smaczne dania.Dania wysmienite,pieknie podane. Szef kuchni potrafi stworzyć cuda.Obsługa przemiła. Ceny niskie. Serdecznie polecam ta restauracje na dobre domowe obiady wraz z rodziną...
GASTRONOMIA OPINIE - pizzerie, puby, kawiarnie, restauracje, kebaby, bary
Witam !!!
Byłem z żoną w maju tego roku w restauracji 7 smaków , jedzenie pyszne, mila obsługa ładny wystrój dania ładnie podane lecz małym minusikiem tej restauracji jest wielkość poddawanych dań ,przystawek i cena ... Kolejną restauracja która odwiedziłem była restauracja Cydron. Ta restauracja ce***** się dobrym miejscem do spędzenia późnego popołudnia przy herbacie , jedzenie średnie i ceny wyciągnięte jak z 5 gwiazdkowej restauracji. Moja kolejną restauracja jaka odwiedziłem była Oberża Wilczy Głód .. Jedzenie znakomite mila atmosfera na niedzielny obiadek z rodziną ceny wysokie ale w zamian otrzymujemy znakomite swojskie jedzenie. Pozostając na tej trasie kolejna restauracja jaką zastrzyc iłem były Krakowiacy i Górale. Wystrój tej restauracji może się podobać lub nie, kwestia gustu. Mnie się podoba, mojej kobiecie nie. Klimatyzacji nie ma lub nie daje rady, gorąco, duszno.Ceny zbytnio wygórowane, jedzenie nie smaczne : żurek sama woda dwa ziemniaki plasterek kiełbasy, zero smaku. Zupa czosnkowa woda z duza iloscia twardego sera niewiadomo jak to zjeść. Podobno ich specjałem jest golonko pieczone jakoż jestem smakoszem golonek skusiłem się na nie. Skóra spieczona nie nadająca się ukroić nożem. Smak przypominający pieczona skórę od słoniny jaka babcia piekła na wsi. Kelnerzy nie wiedzący kto jest szefem kuchni. wracając do naszego kochanego miasta następna restauracją jaką odwiedziłem był nowo otwarty Spontiusz. Tu z kolei przeszkadzała mi męcząca muzyka.Dobór repertuaru też nie zachwyca, jakiś tepy łomot po włosku, nie udało mi się zidentyfikować. Może właścicielowi się podoba, ale chyba tylko jemu.Później było tylko gorzej. Obsługa – irytująca dziewczyna, zero uprzejmości, o uśmiechu nie wspomnę. Zero wiedzy na temat potraw.Na danie należało poczekać ponad 50 minut. Sandacz był zaledwie poprawny. Słabo przyprawiony mdławy. Porcja nie zachwyciła. Generalnie – odradzam. Ostatnio jaką odwiedziłem restaurację była odmieniona Austeria Em dek w MOKIS. Bardzo dobrze zlokalizowana, czysta i schludna.Szef kuchni tworzy prze smaczne dania.Dania wysmienite,pieknie podane. Szef kuchni potrafi stworzyć cuda.Obsługa przemiła. Ceny niskie. Serdecznie polecam ta restauracje na dobre domowe obiady wraz z rodziną...